Mogelijkheden

MOGELIJKHEDEN

NIEUWE TROUWRINGEN EN/OF VERLOVINGSRINGEN


Bent u op zoek naar een ring die niemand anders heeft? Bij BADU Sieraden wordt  alles maar eenmalig gemaakt waardoor u verzekert bent van iets unieks. Samen bespreken we de mogelijkheden en ontwerpen we het perfecte sieraad naar uw persoonlijke smaak.

TROUWRINGEN VERMAKEN


Uw trouwring vermaken met behoud van inscriptie? Het is mogelijk om een nieuw sieraad te maken zonder dat het originele stuk omgesmolten hoeft te worden.

HERDENKINGSSIERAAD


Om een mooie herinnering vaste vorm te geven is het mogelijk om onder andere vingerafdrukken, as of geboortestenen te verwerken in uw sieraden. Ik focus mij op maatwerk en probeer de ontwerpen zowel persoonlijk als draagbaar te maken.

OUD GOUD, NIEUW SIERAAD


Het is mogelijk om van oude, versleten gouden sieraden iets geheel nieuws te maken. Je kan goud smelten, gieten, walsen en solderen zodat het weer opnieuw bewerkt kan worden. Ook diamanten en andere edelstenen zijn goed herbruikbaar.


Tevens door het toevoegen van Palladium kan ik van geel goud wit goud maken. 

SAMEN IETS ONTWERPEN


Samen zetten we uw persoonlijke verhaal om in een prachtig en uniek sieraad. Wanneer u langskomt met uw eigen idee gieten we dit samen in een draagbaar ontwerp.

REPARATIES


Door mijn jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in zowel simpele als meer ingewikkelde reparaties. Door gebruik van de modernste apparatuur zijn zelfs de meest antieke juwelen te repareren.